Kalender


Start afnames CITO groep 8
Startdatum/tijd: maandag 13 januari 2020
Einddatum/tijd vrijdag 17 januari 2020
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door Joris Luesink Op dinsdag 16 juli 2019
Gratis schoolfruit op spr@nkel!
Geplaatst in Activiteiten
op 04-11-2019
Van 11 november t/m 17 april krijgen uw kinderen op school drie stuks fruit en groente per leerling per week. De school doet namelijk mee aan EU-Schoolfruit! Ook zijn er lessen over fruit, groente en gezonde voeding.
[Lees meer]
Naschools aanbod techniek 'Mad Science'.
Geplaatst in Activiteiten
op 29-10-2019
Aanstaande donderdagochtend wordt er op school een techniekshow gegeven door Mad Science.
Deze organisatie biedt een naschoolse cursus aan waarbij kinderen allerlei proefjes en onderzoekjes doen die te maken hebben met techniek.
[Lees meer]
Een betrokken MR!
Geplaatst in Nieuwsbrieven
op 28-10-2019
Spr@nkel heeft een heel betrokken medezeggenschapsraad. Dit zijn ouders en leerkrachten die meedenken met het beleid van de school. [Lees meer]

Welkom

Obs Spr@nkel
Obs Spr@nkel is een nieuwe school, met een nieuwe naam en met een heel mooi onderwijsconcept.  Wij zijn een school waar kindgericht onderwijs wordt gegeven
. Daarnaast zijn wij een kleine sociale school waar kinderen leren samenwerken in klassen met verschillende leeftijden. Ze zijn een keer de jongste en een keer de oudste van de klas. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school, dan bent u welkom om te kijken. Maak hiervoor een afspraak met de directeur van de school.

Klik hier voor de uitslag van het tevredenheidsonderzoek.

Klik hier voor onze brochure.

Tot ziens op obs Spr@nkel !

Namens de teamleden,

Joris Luesink Directeur obs Spr@nkel
0313-651451
06-10095800

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen. 
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.