Kerstmarkt / Lichtjesparade Eerbeek.

Eerbeek, 6 december 2018

Beste allemaal,

Op zaterdag 15 december vindt de Eerbeekse Kerstmarkt op het Oranje  Nassauplein (ONP) plaats. De markt is van 14.00 tot 20.00 uur. Rond de markt is een aantal festiviteiten gepland, waaronder de Lichtjesparade.  We zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk kinderen en ouders hieraan deelnemen. Het volgende is daarbij van belang:

• De Lichtjesparade gaat om 17.00 uur van start op het plein van het scholencluster Triangel/Spr@nkel aan de Beethovenstraat. Deze gaat dan via de Beethovenstraat en Offenbachstraat, kruispunt Primera naar het ON-plein, waar de markt is. Rond de markt organiseert “de Kruiskerk” een speurtocht rond het kerstverhaal. U kunt zich voor deelname bij één van de kramen melden.
• Vanaf 16.45 kunt u zich verzamelen voor de parade op het plein van het scholencluster.
• Kinderen lopen mee onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de ouder/verzorger.
• Iedere deelnemer brengt “iets van verlichting” mee.
• Open vuur is tijdens de tocht niet toegestaan.
• Komt u zoveel mogelijk per fiets of lopend naar het startpunt? Dat voorkomt parkeerproblemen in de buurt. We overwegen om het parkeerterrein van de school om veiligheidsredenen af te sluiten. U kunt uw fiets parkeren bij de “nietjes” op het plein.
• Voorafgaand aan de tocht zal het eerste dansje op het schoolplein plaatsvinden. Daarna komt de stoet (inclusief kersttreintje) in beweging richting de markt. • We schatten in dat we rond 17.30 uur op het ONP zullen aankomen.

We hopen op een mooi aantal deelnemers.

Met een vriendelijke groet,

Het organisatiecomité
(voor inlichtingen kunt u bellen met 06-48147660)

• lichtjesparade

Voor nieuws uit de klassen: In verband met de nieuwe privacy regeling gebruiken wij Facebook niet meer. Kijk voor nieuws uit de klassen op onze speciale Parro app!