Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Nieuwe stagiaire: Simone Koens

Hoi,

Even voorstellen:
Wie ben ik?
Mijn naam is Simone Koens en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Laag-Soeren en kom vanaf vandaag een half jaar stage lopen bij jullie op school. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie in Enschede en ga vanuit deze blik mee kijken bij jullie op school. Binnen deze opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie Educatie. Dit is heel breed, namelijk van lesmateriaal ontwikkelen tot campagnemateriaal maken, we doen het allemaal tijdens mijn opleiding. 

Wat kom ik doen?
Ik volg momenteel de minor Leiderschap in het Onderwijs en zoals ik al zei ga ik een kijkje nemen bij jullie op school. Ik zal dit bij Joris Luesink doen, zodat ik het leiderschap-element beter onder de knie krijg. Je zal mij niet zoveel in de lessen zien, maar ik vind het altijd leuk om een keertje mee te kijken, dus wie weet! Ik probeer mijn kennis die ik tijdens mijn opleiding en minor op doe in jullie school toe te passen.

Wanneer ben ik er?

Normaal gesproken zullen jullie mij op vrijdag zien rond lopen binnen jullie school, maar het kan ook dat je mij een keer op donderdag ziet. Dit komt omdat ik dan met andere taken bezig ben die handig zijn voor de donderdag. 

Ik heb er heel veel zin in en ik zie jullie snel! 


Media
  • 0

Mijn kind

  Voor nieuws uit de klassen: klik hier om naar de  Facebook pagina te gaan.