Formatie schooljaar 2019-2020, door op ingeslagen weg.

In deze maanden worden de plannen gemaakt voor het volgende schooljaar. We zijn al een eind op weg om het plaatje voor volgend jaar compleet te maken. We kunnen nog niet communiceren hoe het eruit zal zien, maar we kunnen wel aangeven dat we  door willen op de ingeslagen weg.

Wat volgend jaar wel gaat veranderen is dat juf Sonja Scala volledig gaat werken bij obs. de Vossestaart in Hall. Juf Sonja werkte sinds dit jaar al part time bij de Vossestaart en volgend schooljaar is er ruimte om daar volledig aan de slag te gaan. We vinden het natuurlijk erg jammer, maar snappen dat na zoveel jaren Cornelis Jetses en Spr@nkel het een mooie kans is om haar horizon te verbreden.

We zullen aan het einde van het schooljaar natuurlijk op een mooie manier afscheid nemen van juf Sonja.

• formatie