Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Formatie schooljaar 2019-2020, door op ingeslagen weg.

In deze maanden worden de plannen gemaakt voor het volgende schooljaar. We zijn al een eind op weg om het plaatje voor volgend jaar compleet te maken. We kunnen nog niet communiceren hoe het eruit zal zien, maar we kunnen wel aangeven dat we  door willen op de ingeslagen weg.

Wat volgend jaar wel gaat veranderen is dat juf Sonja Scala volledig gaat werken bij obs. de Vossestaart in Hall. Juf Sonja werkte sinds dit jaar al part time bij de Vossestaart en volgend schooljaar is er ruimte om daar volledig aan de slag te gaan. We vinden het natuurlijk erg jammer, maar snappen dat na zoveel jaren Cornelis Jetses en Spr@nkel het een mooie kans is om haar horizon te verbreden.

We zullen aan het einde van het schooljaar natuurlijk op een mooie manier afscheid nemen van juf Sonja.

Media
  • formatie

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen. 
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.