Familie BINGO bij de bieb!

Hou je van spelletjes? Hou je van lezen? Hou je van gezelligheid?

Dan hebben we iets leuks voor jou en jouw familie!

En wat denk je? Je kunt er ook nog een prijsje mee winnen!

Wat moet je hiervoor doen?

Vraag op school of in de bibliotheek naar het BINGO formulier. Lees de opdrachten van de kaart door.

Ga dan naar de bibliotheek en neem een stapel boeken mee naar huis!

Je kunt dan zelf een boek gaan lezen en nog leuker: je kunt ook iemand van jouw familie vragen (je moeder of je vader, je broer of zus, je opa of oma…) of hij of zij je voor wil lezen.

Voorlezen, of samen lezen, of misschien vind je het ook erg leuk om een boek aan iemand anders voor te lezen. En als je dat nog wat lastig vindt, kun je ook vertellen waar het boek over gaat.

Lees samen met jouw familie één rij vol en deze namen vul je dan in op het BINGO formulier. Dan ga je met dit formulier naar jouw bibliotheek en voor ieder ingevuld vakje krijg je een sticker. Bij een volle rij ontvang je een presentje!

Je kunt meedoen vanaf 19 april tot en met 5 mei.

Het formulier kun je tot uiterlijk 18 mei inleveren.

Dorine Reinders [Leesconsulent]