Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Volgende week warm, maar een koele schoolHet KNMI verwacht volgende week een paar tropisch warme dagen. Hier en daar rijst de vraag of de school een aangepast rooster zal hanteren. Om onduidelijkheid te voorkomen hier alvast een bericht m.b.t. obs. Spr@nkel.  

Op Spr@nkel wordt het schoolrooster niet aangepast. De school is goed geïsoleerd en wij kunnen met ons systeem zelfs een beetje koelen. Tijdens heel warme dagen merken wij dat ook dat het aanmerkelijk koeler is in school. Wel vragen wij u om de buitendeuren bij binnenkomst snel weer te sluiten. 

Kinderen mogen volgende week wel een flesje water meenemen in de klas. Dat kunnen ze ook vullen als het leeg is. Wanneer er in de groep een andere activiteit plaatsvindt (Bijv.. een waterspel) dan zal de leerkracht daarover informeren.    

Verder genieten we vooral van het lekkere weer als het kan!  
Media
  • koeleschool

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen. 
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.