Sterrenbeek en Spr@nkel tekenen overeenkomst met stichting Sportkompas

Afgelopen donderdag hebben OBS de Spr@nkel en KC Sterrenbeek een overeenkomst met stichting Sportkompas getekend. Volgend schooljaar verzorgt Sportkompas de gymlessen op beide scholen. Stichting Sportkompas is blij met het vertrouwen en kijkt uit naar de samenwerking.

Stichting Sportkompas stimuleert sport, bewegen en gezondheid in de gemeente Brummen. Hiermee proberen we de leefbaarheid in de kernen en dorpen te vergroten. Het moet voor iedere inwoner van de gemeente mogelijk zijn om op een laagdrempelige manier aan het sporten/bewegen te komen. Voor kinderen is het erg belangrijk dat zij genoeg bewegen. Met deze gymlessen kunnen wij de kinderen dan ook helpen bij het sporten en kunnen we ze stimuleren om genoeg te blijven bewegen. Sterrenbeek en de Spr@nkel waren enthousiast over dit idee en besloten de samenwerking aan te gaan.

Stichting Sportkompas is enthousiast over de samenwerking en kan niet wachten om de gymlessen te verzorgen voor de twee Eerbeekse scholen. Een mooie kans voor zowel stichting Sportkompas als voor de scholen om te werken aan een goede en vertrouwelijke band.

• ssk-overeenkomst-2-500x500

Voor nieuws uit de klassen: In verband met de nieuwe privacy regeling gebruiken wij Facebook niet meer. Kijk voor nieuws uit de klassen op onze speciale Parro app!