Versterking team Spr@nkel volgend schooljaar!

Graag stel ik mij even aan u voor!

Mijn naam is Hanne-Loes van Houten. Wonende in Apeldoorn en ben 30 jaar oud. Vanaf schooljaar 2019 – 2020 start ik als leerkracht in groep 3/4 op de Spr@nkel. Ik zal 4 dagen werkzaam zijn in de groep. Creatief bezig zijn is een van mijn hobby’s en dit draag ik graag ook over aan de kinderen. Ik heb veel zin in aankomend schooljaar en ga er samen met de kinderen een leuk jaar van maken!

Vriendelijke groeten,

Hanne-Loes

Hierdoor is dit de groepsbezetting voor volgend schooljaar:

Groep 1/2: Juf Manon Hartgers (2,5 dag) en juf Wendy Brokken (2,5 dag)

Groep 3/4: Meester Joris (1 dag) en juf Hanne-Loes van Houten (4 dagen)

Groep 5/6: Juf Miriam Bouwmeester (5 dagen)

Groep 7/8: Juf Suzan (2 dagen) en juf Mirella (3 dagen)

• Hanneloes