Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Nieuwe collega onderwijs ondersteuning stelt zich voor.

Even voorstellen:

Ik ben Evelien Westerbeek-Morsink, 38 jaar en getrouwd met Joris (een andere). Samen met onze kinderen Stijn (13) en Imke (11) en onze poes, woon ik in Zutphen. Ik ben graag buiten actief bezig, fietsen, wandelen en tuinieren. Daarnaast zing ik bij een koor, speel ik gitaar en houd ik erg van breien en koken.

Vanaf volgend schooljaar zal ik met veel enthousiasme les gaan geven op de Spr@nkel. Mijn functie zal zijn: leerkracht onderwijs ondersteuning. Dit betekent dat ik veel met (groepjes) kinderen zal gaan werken die ik extra begeleiding en les op maat ga geven. Samen met de leerkrachten en de IB-er Judith ga ik ervoor zorgen dat ieder kind kan werken op zijn/ haar niveau en met plezier naar school gaat!

Media
  • Evelien

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen. 
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.