Nieuwe collega onderwijs ondersteuning stelt zich voor.

Even voorstellen:

Ik ben Evelien Westerbeek-Morsink, 38 jaar en getrouwd met Joris (een andere). Samen met onze kinderen Stijn (13) en Imke (11) en onze poes, woon ik in Zutphen. Ik ben graag buiten actief bezig, fietsen, wandelen en tuinieren. Daarnaast zing ik bij een koor, speel ik gitaar en houd ik erg van breien en koken.

Vanaf volgend schooljaar zal ik met veel enthousiasme les gaan geven op de Spr@nkel. Mijn functie zal zijn: leerkracht onderwijs ondersteuning. Dit betekent dat ik veel met (groepjes) kinderen zal gaan werken die ik extra begeleiding en les op maat ga geven. Samen met de leerkrachten en de IB-er Judith ga ik ervoor zorgen dat ieder kind kan werken op zijn/ haar niveau en met plezier naar school gaat!

• Evelien

Voor nieuws uit de klassen: In verband met de nieuwe privacy regeling gebruiken wij Facebook niet meer. Kijk voor nieuws uit de klassen op onze speciale Parro app!