Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Landelijke onderwijsstaking op 6 november; Spr@nkel is gesloten.


Alle onderwijsbonden hebben hun leden opgeroepen om op woensdag 6 november 2019 te gaan staken en die dag massaal het werk neer te leggen. De bonden willen op deze manier de begroting beïnvloeden en extra geld voor het onderwijs los krijgen. Minder werkdruk, voldoende collega’s en een fatsoenlijk salaris in het basisonderwijs staan daarbij centraal.

Wij hebben besloten op 6 november aan deze staking mee te doen. Spr@nkel is op 6 november daarom gesloten. 

Als kleine school merken we de gevolgen van het lerarentekort meer dan grotere scholen. Doordat er minder personeel aanwezig is, hebben wij minder mogelijkheden als er, door ziekte, geen invaller beschikbaar is. Het afgelopen jaar hebben leerkrachten op Spr@nkel meerdere keren het werk thuis neergelegd om op school bij te springen. Zeker nu àlle bonden oproepen tot een staking willen we daaraan gehoor geven en onze stem laten horen.   

Mocht u hierdoor problemen ondervinden bij de opvang van uw kind(eren), dan kunt u contact opnemen met BSO voorzieningen in Eerbeek.

Bij vragen kunt u vanzelfsprekend contact met mij opnemen. Na de herfstvakantie informeer ik u nader hierover.

Met vriendelijke groet,

Joris Luesink
Directeur obs. Spr@nkel.

Media
  • images

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen. 
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.