Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Naschools aanbod techniek 'Mad Science'.

Aanstaande donderdagochtend wordt er op school een techniekshow gegeven door Mad Science.

Deze organisatie biedt een (betaalde) naschoolse cursus aan waarbij kinderen allerlei proefjes en onderzoekjes doen die te maken hebben met techniek.

Na deze leuke & leerzame show op 31-10-2019 kunnen de leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor onze naschoolse wetenschap en techniek cursus. 

 

De cursus is op maandag om 14:15, vanaf 25-11-2019. De lessen duren een uur. 

Dit jaar gaan we aan de slag met Natuurlijke Natuurkunde! Tijdens de 6-weekse cursus staat elke week een ander thema centraal, met onder andere lessen over licht en geluid, magnetisme, scheikunde, en optische illusies. 

Of Dat het neit uit mkaat in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, als de eretse en de ltaatse ltteer maae op de jiutse patals saatn. 

Nu al nieuwsgierig? Kijk voor een overzicht van data en tijden op onze website inschrijven.mad-science.nl en klik op inschrijven. Inschrijven kan tot 11-11-2019. VOL=VOL

Media
  • Mad_Science_Logo_3D_M-1

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen. 
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.