Voorlees tip van de bibliotheek! 'Snelwegsprookjes'!

We zijn trots om aan te kondigen dat Volkswagen zich als partner aan De Nationale Voorleesdagen heeft verbonden. Volkswagen introduceert ‘Snelweg Sprookjes’, een interactieve voorleesapp speciaal voor kinderen. Door kinderen op een interactieve manier voor te lezen in de auto, worden ze op zowel taalkundig als creatief gebied gestimuleerd. Dit sluit aan bij de boodschap van De Nationale Voorleesdagen.

De verhalen zijn geschreven door gerenommeerde kinderboekenschrijvers. Deze samenwerking maakt het mogelijk om voorlezen op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen. De app is gratis te downloaden en te gebruiken in alle auto’s.
Lees meer: https://www.volkswagen.nl/nieuws/van-beeldscherm-naar-buitenwereld-met-snelweg-sprookjes

• Social_iPhone_1-865x460